Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tevreden personeel: misschien wel de belangrijkste bouwsteen van een goedlopend bedrijf, maar het lijkt makkelijker dan het is. Hieronder lees je 5 tips die bijdragen aan het verhogen van de personeelstevredenheid bij jou in het magazijn.

Tip 1: Luister naar je personeel

Ga met je personeel het gesprek aan over wat zij graag willen. Probeer als leidinggevende hier goed naar te luisteren. Als je weet wat een medewerker stimuleert, kun je beoordelen of de medewerker binnen jouw bedrijf op de juiste plek zit. Als dit het geval is en de medewerker verricht werk waar hij zich gewaardeerd in voelt, zal de medewerker zich tevreden voelen op het werk en betere prestaties leveren.

Tip 2: Werk aan de teambuilding

Goede relaties tussen medewerkers onderling is belangrijk. Door een goede relatie tussen medewerkers ontstaat een sterker gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het magazijn. Het werken aan de teambuilding kan op veel manieren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelmatig organiseren van evenementen. Hierbij kun je denken aan: borrels, etentjes, uitjes of weekendjes weg. Ook creëert het werken aan de teambuilding een open sfeer in het bedrijf, dit draagt ook bij aan de personeelstevredenheid.

Tip 3: Bied een aantrekkelijk salaris

Het salaris van de medewerker moet in dezelfde lijn staan als de werkzaamheden die hij/zij verricht, dit houdt in dat het salaris van de medewerker een logisch gevolg moet zijn van de werkzaamheden die de medewerker verricht. Het is belangrijk dat je zorgt voor voldoende perspectief door het salaris in schalen op te bouwen.

Tip 4: Zorg voor “employer branding”

Zorg ervoor dat medewerkers trots aan hun familie en vrienden vertellen dat zij voor jouw organisatie werken. Het is om deze reden belangrijk dat je als werkgever bekend staat als “goede werkgever” waar het personeel het naar hun zin heeft. Door ervoor te zorgen dat medewerkers trots vertellen aan familie en vrienden dat het bij jouw bedrijf werkt, zal dit uiteindelijk resulteren in een goede naam en hoge personeelstevredenheid.

Tip 5: bestrijd kou in het magazijn

Kou in  het magazijn is misschien wel de grootste breker van de personeelstevredenheid. Medewerkers moeten zich comfortabel voelen op de werkvloer, kou draagt hier natuurlijk niet aan bij. Door te zorgen dat medewerkers zich warm en comfortabel voelen op de werkvloer zal je personeelstevredenheid stijgen.

De grote vraag is: hoe verwarm ik mijn magazijn wanneer een koude temperatuur gewenst is voor mijn producten? Het antwoord hierop is heel simpel: Magnetar Heat. 

De kleding van Magnetar Heat, zoals de verwarmde jas, zorgen ervoor dat je personeel zichzelf warm en comfortabel voelt in het magazijn. De powerbank gaat 9uur mee, waardoor het personeel zichzelf een hele dag kunnen voorzien van warmte.

Conclusie: Hoe verhoog ik nou mijn personeelstevredenheid?

Gelukkig zijn er genoeg manieren om de personeelstevredenheid te verhogen. Er zijn manieren om de personeelstevredenheid in je magazijn te verhogen op lange- en korte termijn. Lange termijn kan dit bijvoorbeeld door de teambuilding of de employer branding. Maar er zijn ook manieren om je personeelstevredenheid gelijk al te laten stijgen, bijvoorbeeld door de verwarmbare kleding van Magnetar Heat. Ons verwarmde vest is ons bestverkochte product uit ons assortiment!

Zorg ervoor dat je personeel het lekker warm en comfortabel heeft in het magazijn, op deze manier zal de personeelstevredenheid gelijk stijgen!