Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Spelletjes spelen of een boek lezen het hotel of appartement is leuk, maar actief zijn op de piste is nog leuker! Met deze 5 tips ben jij altijd voorbereid tegen de kou en kan je gewoon de piste op en genieten van een top wintersport!

Tip 1: Gebruik wanten in plaats van handschoenen

Waarom zijn wanten een stuk warmer dan handschoenen? Hoe meer vingers er in dezelfde ruimte zitten, hoe warmer je handen worden. Koude handen merkt iedereen snel op en dit zorgt bij sommige mensen ook voor irritatie. Tijdens wintersport is irritatie door kou het allerlaatste waar je op zit te wachten. Door het gebruik van wanten zul je veel minder snel last van hebben van koude handen.

Tip 2: Voorkom koude voeten met de juiste skisokken

Een veel voorkomend probleem is het dragen van de verkeerde skisokken. Een goede skisok gaat niet altijd over de dikte van de sok. Goede skisokken zorgen namelijk voor een ondersteuning in de bloedcirculatie wat weer zorgt voor een goede bloeddoorstroming in je voeten. Dit zorgt ervoor dat je voeten minder snel vermoeid of koud raken. Daarnaast is het ook heel erg belangrijk om elke dag nieuwe sokken te dragen omdat gebruikte sokken niet meer optimaal zullen werken. Gebruikte sokken kunnen namelijk niet meer al het zweet afvoeren.

Tip 3: Bescherm je hoofd tegen de kou

De meeste warmte verdwijnt via je hoofd. Zorg er daarom voor dat je altijd een muts draagt wanneer je geen helm meer draagt. Een buffy tijdens het skiën is dan ook een must, deze heeft ook gelijk meer functies. Wanneer er weinig wind aanwezig is, zorgt je buffy voor een warme nek maar met een ijskoude wind kan hij ook je gezicht bedekken. Wil jij de bom zijn tijdens het après skiën? Gebruik je buffy dan als haarband! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je hoofd op een stijlvolle manier te beschermen tegen de kou.

Tip 4: Rust goed uit & eet en drink voldoende!

Je lichaam heeft genoeg energie nodig om zich warm te houden. Daarnaast is het ook zo dat hoe kouder het is, hoe meer energie je lichaam verbruikt. Uitrusten is dus enorm belangrijk tijdens je wintersport. Zorg ervoor dat je ondanks de après ski, genoeg slaap pakt. Ook is voedzaam en goed eten erg belangrijk. Genoeg drinken zorgt ervoor dat je bloed sneller zal doorstromen, waardoor je handen en voeten warmer blijven. 

Tip 5: Verwarmbare kleding van Magnetar Heat!

Met de verwarmbare kleding van Magnetar Heat houd je de warmte altijd dicht bij je eigen lichaam. De producten worden elektrisch verwarmd door middel van een powerbank, en daarbij heb je de keuze uit drie warmtestanden. Zit je lekker te eten in een restaurant en kijk je alweer op tegen de kou wanneer je weer naar buiten gaat? Door je verwarmbare kleding van Magnetar Heat alvast aan te zetten heb je het direct lekker warm wanneer je weer naar buiten gaat. 

Wil jij ook optimaal profiteren van de vele voordelen van de verwarmbare kleding van Magnetar Heat? Bekijk dan de verwarmde jas, verwarmde vest of onze verwarmde bodywarmer voor wintersport!