Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Er zijn een hoop voordelen aan een fris rondje in de kou. Je verbrand meer calorieën, slapen gaat je beter af, en er zijn zelfs studies die beweren dat je langer blijft leven. Toch blijven veel mensen in de winter toch liever binnen dan een frisse neus halen. Voor deze momenten heeft Magnetar Heat voor jouw een oplossing; kies één van onze verwarmde jassen, verwarmde bodywarmers of verwarmde vesten en je bent altijd lekker warm als je naar buiten gaat!

Wij bieden de oplossing!

Waarom onze producten jou warm houden?

Je lichaam doet er bij extreme kou langer over om warm te worden. Met een verwarmde jas van Magnetar Heat hoef jij je voortaan niet meer zorgen te maken over een onverwachtse hoosbui of een wandeling tegen de wind in.

Het voordeel van onze verwarmde jassen is dat je de warmte zelf kunt afstemmen op hoe koud het op dat moment is. Zodra je het warm krijgt zet je de jas uit, en als je even stilzit voor een pauze, doe je de jas weer aan. De jas is ook draagbaar zonder dat je de jas activeert, dit heb jij namelijk met één druk op de knop zelf in de hand! Heb je nog steeds vragen of twijfels over onze jassen. Bekijk dit filmpje dan om meer te weten te komen.

Ben je er nog niet uit wat het beste bij je past? Neem dan een kijkje bij ons aanbod met verwarmde kleding.