Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Nederlandse winters zijn niet bijzonder koud. Toch kan het in het najaar behoorlijk onaangenaam worden. In deze periode wil je natuurlijk gewoon met je paard(en) aan de slag. Magnetar Heat vertelt je hoe je op een boerderij of tijdens het paardrijden in de winter warm blijft.

Niets is lekkerder dan buiten met je paarden aan de slag gaan. Naast de beweging voor het dier knap je er zelf ook van op. Het is daarom prettig wanneer je het warm houdt in de wintermaanden. Met wat simpele, maar wellicht niet voor de hand liggende kledingtips kun jij er in de winter tegenaan!

Verwarmde bodywarmer

Een verwarmde bodywarmer houdt je warm tijdens het paardrijden of werken in de stal. Dit kledingstuk heeft namelijk verschillende warmte elementen. Deze elementen worden middels een powerbank van kracht voorzien. Afhankelijk van de stand geven de bodywarmers tot wel negen uur warmte af.

Vandaag de dag zijn er talloze verwarmde kledingstukken verkrijgbaar. Voor intensieve werkzaamheden in de stal werkt de bodywarmer echter het beste. Stallen uitmesten, schoonmaken en andere werkzaamheden zijn nogal arbeidsintensief. Je wil dus vrij kunnen bewegen. Een verwarmde bodywarmer laat je vrij bewegen én andere kledingstukken als bovenlaag dragen.

Paardrijden in de juiste kleding

Paardrijden in de juiste kleding. Het klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Vraag een specialist om de juiste uitrusting. Thermische broeken en truien houden je lichaamswarmte beter vast en zorgen voor een goede afvoering van vocht, waardoor je minder snel nat en koud wordt.

Verder bestaan er ook gevoerde kledingstukken. Deze zorgen ervoor dat de warmte bijzonder goed behouden blijft. Sta jij voor een lange dag in een koude stal? Dan gaat een gevoerde jas je helpen. Combineer dit met een verwarmde bodywarmer en je kunt de kou trotseren.

Warm paardrijden in de winter kan met verwarmde kleding.

Warme handen zijn een must

Warme handen zijn essentieel. Wanneer je vingers buiten koud zijn geworden, krijg je ze namelijk niet meer snel op temperatuur. Een goed isolerende handschoen is een minimale vereiste. Deze houden de warmte van je eigen handen immers langer vast.

De echte koukleum zou eens kunnen kijken naar verwarmde handschoenen of speciale winter rijhandschoenen. Deze geven net als alle andere verwarmde kledingstukken middels een powerbank meerdere uren warmte af. Hiermee voorkom je dat je het gevoel in de handen verliest. Ideaal voor stalwerkzaamheden in de winter.

Neem je ook even pauze?

Vergeet niet om zo nu en dan pauze te nemen. Een warme kop koffie of thee geeft je een nieuwe boost om er weer tegenaan te kunnen. Het klinkt wellicht simpel, maar het doet wonderen in de winter. Na een uurtje uitmesten en schoonmaken heb je de pauze verdiend!

Tot slot werkt het eeuwenoude lagensysteem nog steeds prima. Bij dalende temperaturen in de winter of zelfs de herfst wil je minimaal drie lagen dragen. Daarnaast wil je voorkomen dat de wind op je huid terechtkomt. Dit is funest voor een aangename dag paardrijden in de winter of werken in de stal. Zorg er dus voor dat alles goed dekt. Je kunt beter wat kledingstukken uittrekken dan tekort komen.

Benieuwd hoe de kleding van Magnetar Heat je warm houdt tijdens paardrijden in de winter? Bekijk onze shop! Alle kleding wordt geleverd met een krachtige gratis powerbank. Deze laad je eenvoudig met bijvoorbeeld een USB-C kabel op. Bij gemiddeld gebruik gaat de kleding zeker zes uur mee. De kleding heeft drie warmtestanden, waardoor je altijd een geschikte hoeveelheid warmte krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *