Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Ongeacht welke sport je ook gaat uitoefenen, in de bergen is de kou onvermijdbaar. Bij het betreden van de skilift is het gevreesde gevaar al nabij, op de hogere pistes kan het zomaar 30 graden vriezen waarbij je nog niet de scherpe wind hebt meegerekend. Wil je toch gewoon lekker warm in de skilift zitten of wachten tot je naar boven kan? Kies dan voor een elektrische verwarmde jas van Magnetar Heat.

Shop Magnetar Heat en blijf warm!

Waarom kiezen voor Magnetar Heat?

Hou je van sneeuw? Dan denk jij vast aan een ritje van de piste af, en dat terwijl twee-derde van de wintersporters ook andere activiteiten doet. Maar wat alle wintersporten met elkaar gemeen hebben is dat het flink koud kan worden, zowel tijdens het sporten als bij het wachten voor bijvoorbeeld de skilift.

Wat te doen om dat tegen te gaan? Tuurlijk heb je voor het lezen van deze tekst allang nagedacht over het dragen van laagjes. Maar neem maar van ons aan dat een technologisch ontworpen verwarmde bodywarmer of met ons warmte vest usb écht het verschil gaat maken. Heb je nog steeds vragen of twijfels over onze jassen. Bekijk dit filmpje dan om meer te weten te komen.

Ben je er nog niet uit? Kijk dan naar ons gehele aanbod met kleding met verwarming.