Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Product

Magnetar Heat VS winterjas

Het voordeel van een Magnetar Heat jas is dat de jas lichtgewicht is en veel beweegvrijheid biedt. Vooral ten opzichte van een dikke gevoerde jas. Een normale winterjas isoleert de warmte die gegenereerd wordt door je lichaam. Een product van Magnetar Heat genereert zelf warmte waardoor je hetzelfde warme gevoel krijgt zonder in te leveren op flexibiliteit.

Hoelang houdt de jas mij warm?

Onze producten blijven op de hoogste stand warm voor een periode van 5 uur. Op een lagere stand is dit 9 uur onder ideale omstandigheden. Dit verschilt per producttype. Niet alle producten bevatten evenveel warmtelementen.

Voel je de warmte-elementen en de powerbank zitten?

Nee, de powerbank is erg licht. De warmte elementen zijn flinterdun waardoor je vrijwel niks voelt tijdens het dragen.

Wat zijn de oranje vlakken op de productfoto’s?

Dit is om aan te tonen op welke plekken de producten verwarmd worden. De producten worden echter niet oranje tijdens het verwarmen.

Veiligheid

Zijn de producten veilig te gebruiken?

Ja, de producten beschikken over een CE-markering. Dit houdt in dat alle Magnetar Heat producten zijn getest en getoetst aan de Europese wetgeving. De producten zijn uitgebreid getest op de veiligheid om deze markering te verkrijgen. Onze producten bevatten een sensor die ervoor zorgt dat de warmtelementen nooit boven de 60 graden celsius kan komen.

Aan welke scenario’s zijn gedacht bij de veiligheid van de producten?

Producten die binnen de Europese Unie op de markt verschijnen, moeten een CE-markering hebben. Daarmee wordt aangegeven dat het product voldoet aan wettelijke eisen, onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het is de verantwoordelijkheid van de fabrikant om vast te stellen of een product aan de eisen voldoet. Op basis van de samenstelling en het werkingsprincipe van de producten worden deze in de zin van de Laagspanningsrichtlijn en EMC-richtlijn beschouwd als respectievelijk elektrisch materiaal en elektrische apparaten. De producten van Magnetar beschikken over de volgende keurmerken en voldoen aan de volgende richtlijnen:

-CE-markering

-EMC-richtlijnRichtlijn

-Beperking Gevaarlijke Stoffen (2011/65/EU) (RoHS-conformiteit) WEEE-richtlijn (2012/19/EU)

-Richtlijn Algemene productveiligheid (2001/95/EG)

Is gebruik gevaarlijk in de regen?

Nee, bij regen is het van belang dat de powerbank droog blijft. Bij lichte regen kunnen onze producten gebruikt worden, als het product helemaal doorweekt is kan deze niet aangezet worden.

De producten van Magnetar maken gebruik van een 7,4 volt powerbank. Deze powerbanks zijn niet sterk genoeg om een voelbare schok van te krijgen. Onze producten vallen onder laagspanning. Vanaf 36 volt voel je pas echt een schok.

Powerbank

Zijn de powerbanks los te kopen om slechte te vervangen?

Op dit moment zijn de powerbanks nog niet los te koop, binnenkort komen deze wel beschikbaar.

Hoelang duurt het om de powerbank op te laden?

Het opladen van de powerbank duurt 5 uur.

Kan ik de powerbank op ieder moment opladen, ook als hij nog redelijk vol zit?

Ja, dit is geen enkel probleem voor onze powerbank.

Duurzaamheid

Heb ik garantie op mijn product van Magnetar Heat?

Jazeker! Wij bieden 1 jaar lang garantie op al onze producten. Zelfs wanneer de producten elke dag intensief worden gebruikt. Mocht een artikel dus niet langer dan 1 jaar meegaan krijg je het aankoopbedrag van ons vergoed.

Hoe kan ik de producten reinigen?

Onze producten zijn op de volgende manier te reinigen:

Stap 1: Haal de powerbank uit het kledingstuk.

Stap 2: Doe de kabel terug in de binnenzak en breng het dopje hierop aan.

Stap 3: Maak de rits dicht.

Stap 4: Was in de wasmachine op maximaal 40 graden Celsius. Gebruik geen bleekmiddel, niet stomen en niet uitwringen.

Stap 5: Aan de lijn drogen in de schaduw of in de droger op lage temperatuur. Niet strijken.

Kunnen de producten verkleuren door de warmte elementen?

De producten van Magnetar verkleuren niet door de warmte elementen. Dit kan wel gebeuren als een product te lang wordt blootgesteld aan zonlicht.

Is de elektronica kwetsbaar voor constante beweging?

Nee, onze producten kunnen zelfs in de wasmachine.

Service

Wat is de levertijd van jullie producten?

Als je voor 23:00 een product bij ons bestelt, wordt het de volgende werkdag bezorgd. Als je op vrijdag voor 23:00 bestelt wordt er op zaterdag ook geleverd. Voor bestellingen naar België moet er voor 22:00 besteld worden voor bezorging op de volgende werkdag.

Via welke vervoerder wordt er verzonden?

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL. Bij elke bestelling ontvang je automatisch een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Hoe retourneer ik een artikel?

Heb je een product besteld, maar voldoet deze toch niet aan je verwachtingen? Dan heb je de mogelijkheid om deze ongebruikt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgave te retourneren. Voeg bij het artikel dat je wilt retourneren de orderbevestiging, dit mag ook een kopie zijn. Wij betalen binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending het volledige aankoopbedrag terug, mits deze aan de bovenstaande voorwaarden voldoet.

Retourneren mag naar het volgende adres:

Active Ants Magnetar Retouren
Borchwerf 5
4704 RG  Roosendaal


De kosten voor het terugsturen van een artikel naar ons zijn voor rekening van de klant, tenzij het een door ons verkeerd geleverd artikel is. Mocht je een specifieke vraag hebben over het retourneren, neem dan contact met ons op via het contactformulier.  

Is jouw vraag niet beantwoord? Stuur ons een bericht via ons contactformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk met een reactie.