Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Magnetar Heat omhelst jou met warmte

Je wilt je hobby beoefenen, maar het is buiten eigenlijk te koud om zonder dikke jas de deur uit te gaan. Denk aan de kou tijdens een fietstocht in het najaar of een voetbalwedstrijd waarbij je tijdens het supporten van je club in de kou op de tribune zit. Tijdens jouw favoriete hobby buiten’s huis kan de kou jou plezier in de weg zitten. Met de verwarmde jas van Magnetar Heat is dat verleden tijd.

Tijdens het wandelen, fietsen, skiën, vissen of paardrijden is er één ding hetzelfde: het kan onaangenaam koud kan zijn. Magnetar Heat omarmt je met warmte op deze momenten. Door het combineren van functionaliteit en comfort is de verwarmbare kleding van Magnetar Heat uitermate geschikt voor elke outdoor activiteit.

Door de nieuwe technologie van Magnetar Heat is warmte binnen handbereik. Met drie verschillende warmte standen beheers jij het gevoel van warmte. Een verwarmde jas van Magnetar Heat houdt zijn warmte vast zodat jij dit op je lichaam voelt en daardoor comfortabel kan sporten, werken of klussen. Magnetar Heat is tijdens elke outdoor hobby te gebruiken voor het creëren van een warme herinnering.

Een warm avontuur voor iedereen

Met de producten van Magnetar Heat is het verwarmen van de hele omgeving verleden tijd. Naast het comfortabele gevoel van warmte, zijn de jassen van Magnetar Heat veel efficiënter dan het verwarmen van een geheel magazijn. Verwarm jezelf, niet de aarde.

Magnetar Heat is een Nederlands bedrijf dat verwarmbare kleding met verwarmingselementen ontwerpt en produceert. De ontwerpen zijn innovatief, duurzaam en stijlvol. Oprichter Reinout kwam op het idee van een verwarmbare jas tijdens de koudere dagen van het jaar. Het dragen van een dikke winterjas tijdens een sportieve hobby zat hem dwars. Dit probleem ging naar de tekentafel en het eerste idee van de elektrisch verwarmbare jas was een feit.