Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Tijdens de winter wordt het al snel koud op een scooter.  De temperaturen hoeven namelijk niet zo ver te dalen om het onaangenaam te maken. Koude handen en oren die er bijna afvriezen. Het zijn bekende klachten voor iedereen die in Nederland en België op een scooter rijdt. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Magnetar Heat vertelt je hoe je warm blijft op de scooter.

Scooter rijden heeft talloze voordelen. Zo bespaar je brandstof ten opzichte van een auto en kom je in sommige gevallen sneller van A naar B. Toch vormt de kou in de winter ieder jaar weer een uitdaging. De volgende vijf tips kunnen je helpen de kou te trotseren.

Warm op de scooter met verwarmde kleding

Verwarmde kleding is een uitkomst voor eenieder die met kou te maken krijgt. Rijd je vaak op een scooter? Overweeg dan eens een verwarmde jas, vest of bodywarmer. De kleding van Magnetar Heat wordt middels een krachtige powerbank verwarmd waardoor je tot wel negen uur van een behaaglijke warmte geniet.

Voor scooter eigenaren ligt een vest of bodywarmer het meest voor de hand. Deze kun je namelijk in combinatie met een reguliere jas gebruiken. Zo blijven de warmte elementen dicht op je lichaam en zorgt je jas ervoor dat er geen koude lucht bij komt.

Windscherm

De wind is je grootste vijand. Met een goed windscherm zet je een groot deel van de kou buitenspel en is de kans groter dat je warm blijft op je scooter. Met name tijdens langere ritten ga je de voordelen van een windscherm merken.

De juiste scooterhelm

Niet iedere helm houdt je even goed warm in de winter. Idealiter sluit de helm je gezicht zo veel mogelijk van de wind af. Voor de winter is een integraalhelm daarom de beste optie. Ze zorgen niet alleen voor meer warmte, maar ook voor een betere algehele bescherming. Deze helm kan eventueel gecombineerd worden met een nekwarmer

Verwarmde handschoenen

Verwarmde handschoenen bieden uitkomst voor iedereen die op twee wielen rijdt. Met name scooter- en motorrijders zullen het verschil tussen reguliere en verwarmbare handschoenen kunnen merken. Kwalitatieve handschoenen houden je handen lang warm. Toch zullen je ze na verloop van tijd kouder worden.

Heb je eenmaal koude handen? Dan krijg je ze tijdens de rit ook niet meer warm. Verwarmde handschoenen geven urenlang warmte af. Hierdoor zullen je handen nooit écht koud worden. Zo blijf je langer comfortabel op je scooter rijden.

Thermische onderkleding houdt je warm op de scooter

Bovenstaande tips houden bijna je gehele lichaam op temperatuur. Toch wil je ook je benen warm houden. Zeker tijdens langere ritten kan dit een lastige opgave zijn. Lange thermische onderkleding kan hierin uitkomst bieden. Deze zorgen voor een extra laag waardoor je benen minder snel koud worden. Dit proces wil je zo lang mogelijk uitstellen. Immers geldt ook voor je benen dat ze tijdens het rijden niet meer vanzelf warm worden.

Tot slot is het bekende beenkleed een verstandige keuze. Het lijkt wellicht niet praktisch, maar het maakt echt een groot verschil. Een dergelijk kleed houdt namelijk de wint tegen. Het is belangrijk dat een beenkleed passend is. Gelukkig zijn er dusdanig veel beenkleden op de markt dat voor ieder model een geschikte variant te vinden is. Laat je bij twijfel adviseren door een specialist.

Comfortabel door de winter

Bij Magnetar Heat doen we er alles aan om je comfortabel door de winter te laten komen. Pas één of meerdere van bovenstaande tips toe en ervaar dat je warmer blijft tijdens je ritten op de scooter. De intrede van de winter hoeft je het plezier in scooter rijden niet te ontnemen. Trek jij er ook wel eens te voet op uit? Bekijk dat onze tips hoe je warm blijft tijdens het wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *