Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Hoge bedrijfskosten, het is misschien wel een groter probleem dan je zelf zou denken. Besparen hierop is zo moeilijk nog niet! Lees hieronder de 5 beste tips om je bedrijfskosten laag te houden.

Tip 1: Ga na wat de huidige bedrijfskosten zijn

Door een goed overzicht te maken van alle bedrijfskosten kun je goed zien welke kosten wel en niet essentieel zijn voor jouw onderneming. Ga dit overzicht na en kijk waar je geld op kunt besparen, op deze manier kom je er als ondernemer achter dat er nog flink wat bespaard kan worden op bedrijfskosten. 

Tip 2: Onderhandel met je leverancier

Verkoop je producten of diensten die je inkoopt bij een leverancier? Door te onderhandelen met jouw leverancier kun je de kosten op de producten of diensten verlagen, op deze manier kun je je winstmarge verhogen. Je kunt er ook voor kiezen om de verkoopprijs te verlagen om zo de concurrentie te slim af te zijn.

Tip 3: Thuiswerken

Stimuleer het thuiswerken bij je collega’s. Thuiswerken is tegenwoordig goed te doen! Door de digitalisering en werken in de clouds kunnen medewerkers een aantal dagen in de week thuis aan het werk. Dit kan op kantoor een hoop kosten schelen! Het moet alleen niet zijn doel voorbij schieten, als je merkt dat de productiviteit thuis lager ligt dan op kantoor, laat de medewerker dan op kantoor werken!

Tip 4: Probeer samen te werken met andere ondernemingen

Is je bedrijf gevestigd op een bedrijventerrein of deel je je pand met een andere onderneming? Wellicht valt er wat te besparen op de kosten door met de andere ondernemingen gezamenlijk inkopen te doen of producten/diensten te delen.

Tip 5: Gebruik duurzame warmte

Kachel omlaag, hoodie aan! Stimuleer je werknemers om in koude maanden warme kleren aan te doen naar werk. Willen je werknemers extra warm blijven? Met de verwarmde kleding Magnetar Heat beleven je werknemers gegarandeerd een warme dag op kantoor! Dus, kachel omlaag Magnetar aan! Benieuwd naar onze producten? Bekijk dan onze verwarmde jas heren en dames, bodywarmer verwarmd of onze elektrisch verwarmd vest.

Conclusie:

Er zijn veel manieren om te besparen op de bedrijfskosten. Van samenwerken met andere ondernemingen naar het gebruiken van duurzame warmte. Je kan het zo gek nog niet bedenken en er is een oplossing om flink te besparen op de kosten. 

Zorg er voor dat je een duidelijk overzicht hebt, werk samen met andere ondernemingen en zorg dat je personeel zich comfortabel kleed naar kantoor! Met deze simpele stappen valt er al flink te besparen.