Gratis verzending vanaf € 20

De specialist in verwarmde kleding

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Verwarmde kleding is de laatste jaren in opmars. Steeds meer buitenmensen ontdekken het comfort van dergelijke jassen, vesten en bodywarmers. Wil jij ook verwarmde kleding kopen? Dan ben je op het juiste adres. Dit artikel vertelt je alles wat je moet weten. Zo kies jij het product dat op jouw wensen aansluit.

Wat is verwarmde kleding?

Verwarmde kleding ziet er op het eerste gezicht niet bijzonder uit. Toch is dit het wel. De kleding is namelijk voorzien van warmte elementen. Deze elementen worden middels elektriciteit verwarmd en bevinden zich op verschillende plekken in de kleding. De elementen worden aangesloten op een universele powerbank. Deze powerbank bevindt zich in de kleding en wordt op een dusdanige manier weggestopt dat de gebruiker hier geen hinder van ondervindt.

Hoe lang blijft een verwarmde jas of trui warm?

Vandaag de dag blijft verwarmde kleding behoorlijk lang warm. Een jas van Magnetar Heat kan tot wel negen uur warmte afgeven. Dit is lang genoeg voor een lekkere wandeling of een ochtend vissen. De gebruiksduur is afhankelijk vanzelfsprekend afhankelijk van de kwaliteit van een product. Controleer daarom altijd of de reviews in order zijn. Daarnaast blijft het kledingstuk langer warm wanneer de stand lager staat.

Essentieel voor een goede gebruiksduur is een krachtige powerbank. Heeft deze meer capaciteit? Dan kan het kledingstuk langer warmte afgeven.

Verwarmde Bodywarmer Accu Zak

Je kunt verschillende soorten verwarmde kleding kopen

De eerste verwarmde jas werd al in 1920 door een elektromonteur ontworpen. Hiermee werden arbeiders die in de kou werkten op temperatuur gehouden. Dit was voor die tijd revolutionair. De ontwikkelingen hebben in altijd tijd natuurlijk niet stil gestaan. Ongeveer 100 jaar later kun je namelijk verschillende soorten verwarmde kleding kopen.

Het aanbod verwarmde kleding is enorm. Organisaties komen in rap tempo met nieuwe ideeën op de proppen. Bovenstaande kledingstukken zijn echter het mees gangbaar. Een jas, vest, bodywarmer, handschoenen en sokken zijn bewezen effectief.

Welke verwarmde kleding kopen?

Het is duidelijk wat verwarmde kleding is, hoe het werkt en welke soorten er zijn. Nu is het tijd om te onderzoeken welke verwarmde kleding passend is. Er zijn verschillende factoren die bepalen of een jas, vest of bodywarmer goed bij je past.

Activiteit

De activiteiten die je onderneemt bepalen welk stuk kleding bij je past. Ben je veel buiten? Dan is de jas geschikt. De jas van Magnetar Heat is namelijk wind en water afstotend en draag je gemakkelijk over andere kleding.

Ben je op zoek naar een kledingstuk voor het werk? Denk dan eens aan een werk bodywarmer. Dit stuk verwarmde kleding biedt meer bewegingsruimte ten opzichte van andere kleding. Het mouwloze design zorgt er daarnaast voor dat je het niet té warm krijgt. Tot slot zijn bijvoorbeeld verwarmde handschoenen er handig voor op de fiets en scooter.

Stijl

Ga jij het liefst voor stijlvolle kleding? Dan heb je vast een mening over verwarmde kleding. Niet alle kleding ziet er hetzelfde uit. Dit maakt het ene kledingstuk meer geschikt dan het ander. Een bodywarmer of vest kun je altijd onder je favoriete jas dragen. Ben je voor buitenactiviteiten gehecht aan je eigen stijl? Ga dan voor verwarmde kleding dat je onder je jas kunt dragen.

Budget

Niet alle kleding is even duur. Je budget bepaalt daarom of iets bij je past. Met een jas van Magnetar Heat heb je een kwalitatief product met meerdere sterke eigenschappen. Denk aan een thermische voering en een waterafstotende laag. Hier de prijs echter ook naar.

Met een wat kleiner budget kun je echter ook voor een bodywarmer gaan. Deze is niet waterdicht, maar kun je natuurlijk wél onder een reguliere jas dragen. Het is verstandig om de eigenschappen door te nemen en kritisch te kijken naar wat je nodig hebt en wat je precies wil spenderen. Op basis hiervan kun je een keuze maken.

De verwarmde jas van Magnetar Heat is hoogwaardig afgewerkt.

Goede verwarmbare kleding herkennen

Niet alle verwarmde kleding is even goed. Goedkoop is vaak duurkoop en dat is in dit geval niet anders. Gelukkig kun je kwalitatieve kleding eenvoudig herkennen. Om te beginnen moet een kwalitatieve batterij of powerbank meegeleverd worden. Dit zegt namelijk iets over hoe lang de kleding warmte kan afgeven.

Daarnaast wil je kijken of je de kleding kunt wassen. Met name wanneer je een jas ook buiten draagt, wordt deze zonder twijfel vies. Vuil zou natuurlijk niet de reden moeten zijn voor het niet dragen van een jas. Controleer daarom altijd of je het kunt wassen. Vaak moeten dan eerst een aantal zaken uit de jas gehaald worden.

Goede verwarmde kleding herken je ook aan verschillende warmte standen. Het is namelijk niet altijd even koud. Soms wil je slechts een klein beetje warmte of het product wat langer gebruiken. Dan is het prettig om verschillende standen tot je beschikking te hebben. Controleer tot slot altijd reviews. Deze zeggen vaak wat over de kwaliteit van het product.

Is verwarmde kleding zwaar?

Kwalitatieve verwarmde kleding is niet heel zwaar. Vandaag de dag zijn batterijen licht van gewicht, waardoor de kleding prettig zit.

Kun je verwarmde kleding uitwassen?

Verwarmde kleding kun je in sommige gevallen uitwassen. De batterij moet verwijderd worden en de afsluiter moet op de aansluiting bevestigd worden. Althans, zo werkt het bij Magnetar Heat.

Waar kun je verwarmde kleding kopen?

Verwarmde kleding kun je op verschillende plekken kopen. Online is het meest gangbaar, bijvoorbeeld bij Magnetar Heat.

Is verwarmde kleding het geld waard?

Deze vraag moet je voor jezelf beantwoorden. Verwarmde kleding heeft echter talloze toepassingen.

Ben jij veel buiten of een echte koukleum? Bekijk dan eens onze blog. Hier vind je talloze tips die jou op de fiets, tijdens een wandeltocht of gedurende andere activiteiten warm houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *